Nieuws

02/04/2014 6u06

Metal-dag op zondag 3 augustus

Succesrijke tradities zijn er om in ere gehouden te worden, en dus komt er ook dit jaar weer een metal-dag op zondag 3 augustus. Opnieuw all killers no fillers: levende legende Lemmy met Motörhead die beloofd heeft zijn annulatie van vorig jaar méér dan goed te maken, die andere grote held Phil Anselmo (Pantera) met Down, blackmetal iconen Dimmu Borgir met een speciale 20th anniversary show, voer voor de metal fijnproevers met Devin Townsend Project, en last but not least de terugkeer van België's metaltrots Channel Zero.


Dit programma wordt later nog aangevuld. De voorverkoop voor deze dag start meteen. 


Voor dinsdag 5 augustus zijn er geen tickets meer beschikbaar, ook de wachtlijst is afgesloten. Er is enkel nog een beperkt aantal 10-dagen combitickets beschikbaar. Meer info over de verkoop van de 9-dagen combitickets (zonder 5 augustus) en verdere namen voor ons jubileumprogramma volgen later.


14/03/2014 5u23

LF40 Indoor

Dit jaar vieren de Lokerse Feesten hun 40e editie. Voldoende reden om een extra feest te bouwen op zaterdag 3 mei 2014 in onze Red Bull Elektropedia Room. De line-up is er opnieuw een om van te smullen!

Op zaterdag 3 mei van 21 tot 5 uur in de Stedelijke Fuifzaal, Sportlaan 1 in Lokeren.

Tickets: Online en bij: Jeugdhuis Okapi, Cultuurcafé, Den Bokser en Dranken Van Eetvelde.
Voor een ticket betaal je in voorverkoop 10 euro en 12 euro aan de kassa.

Voor het comfort zijn er lockers om je jas op te bergen en een cocktailbar. 
Elke bezoeker maakt kans op een 10-dagen combiticket voor de Lokerse Feesten editie 2014!

 

Yellow Claw

Yellow Claw kent ondertussen iedereen van hun single 'Thunder' met the Opposites en het werk van trap-producer Diplo. Zelfs de grootouders kunnen vrolijk meedoen met de versie met Frans Bauer. Draag alvast die vlag van je land als een cape en zorg dat je op tijd bent en klaar om te gaan!

Cedex & Higher Underground

Cedex en Higher Underground (Republic / Square) gaan keihard op de podia van onder meer Tomorrowland enStar Warz! Met hun explosieve mix van drum'n'bass in al zijn facetten en jarenlange ervaring, weten deze jonge producers hoe ze een publiek kunnen bespelen. De Lokerse MC 3xB komt het vuur extra aanwakkeren. De beuk erin!

Arches

Arches is een Belgisch project van Jochen Sablon (Sound Of Stereo) en Sebastiaan Vandevoorde (Moonlight Matters) dat bezig is met de verovering van Engeland. Ze brengen een nieuwe elektronische sound die voortkomt uit hun liefde voor old school house en new beat. The Magician is alvast fan. Op 7 april volgt hun debuut met onder meer remixes van Sinden en Russ Chimes. Arches... zeg niet dat je het niet wist!

Nadiem Shah

Nadiem Shah is sinds 2003 een van de drijvende krachten achter de muziekredactie van Studio Brussel waar hij hits lanceert in programma's als De Maxx, Sound of Sam en Mish Mash. Ook bij platenfirma N.E.W.S. gaat hij dagelijks op zoek naar de allerbeste nieuwe dansmuziek. Voldoende kennis dus om elk feest van Pukkelpop tot Dour om te toveren in een knaller van een party! 

Jong Talent op LF40 INDOOR

De Lokerse Feesten bieden een jong talent de kans om deze avond op gang te schoppen.
Ben je kandidaat? Stuur dan voor vrijdag 18 april volgende zaken door naar jongtalent@lokersefeesten.be

  • Je mixtape van max 40 minuten met  tracklist (via soundcloud, mixcloud, vi.be, ...)
  • Naam, geboortedatum, woonplaats
  • Korte bio
  • Telefoon en e-mailadres 

ouder nieuwsitems