Nieuws

28/07/2014 7u00

Nog slechts 150 9-dagen combitickets - Nog voldoende dagtickets

Over 5 dagen start de 40e editie van onze Lokerse Feesten. Wil je er alle (of veel) dagen bij zijn, dan moet je snel zijn. Alle 10-dagen combitickets zijn uitverkocht, van de 9-dagen combitickets blijven er maar een 150 meer over.
Met een 9-dagen combiticket kan je alle dagen naar de Lokerse Feesten komen, op 5 augustus kan je niet terecht aan het hoofdpodium, maar wél in de Red Bull Elektropedia Room.

Dagtickets zijn er nog voldoende voor alle dagen (behalve voor 5 augustus), en zijn te koop via onze website of via alle filialen van MediaMarkt. Check alle winkels op www.mediamarkt.be 


28/07/2014 7u00

Red Bull Elektropedia Room geeft jong talent kansen

Samen met vi.be ging de Red Bull Elektropedia Room van de Lokerse Feesten op zoek naar dj’s en producers om de line-up van 2014 te vervolledigen. Voor het tweede jaar gingen we op zoek naar de nieuwste en meeste hippe namen in de binnen- en buitenlandse dance scene. Jong talent podiumkansen en ervaring bieden behoort daar ook bij. Zonder in onze kwaliteit te snoeien, maar dat kan je zelf komen ervaren. 

1. WINNAARS VI.BE JONG TALENT WEDSTRIJD 2014

De winnaars spelen telkens van 21 tot 22 uur.

  • Vrijdag 1 aug - Heroes (house) : Martin & Cortez
  • Maandag 4 aug - Belgian Basslines (house/techno) : Discow Mayhem
  • Woensdag 6 aug - Vlaamse Reuzen (hip hop) : dj SNS
  • Zaterdag 9 aug - The House Of House (retro) : Funkapulco

 

2. LOKAAL TALENT

Ook de Lokerse Struis & Struizer en Drumslave staan dit jaar op de affiche.

Struis & Struizer (Tom Van Peteghem en Jonas Weyn) hoeven we in Lokeren al lang niet meer voor te stellen. 2 topkerels die weten hoe te feesten, de ideale openers op zondag 3 aug - Kermis! 21 - 22 uur.

Alexander Laureys startte 2 jaar geleden als Drumslave met het draaien van drum and bass, o.m. op zijn eigen evenementen, Music Never Stops. In 2014 won hij de lokale BIEN-contest, waarbij finalisten van de Lokerse jeugdhuizen het tegen elkaar opnamen. Daarnaast is Alexander ook medewerker in onze Red Bull Elektropedia Room. (donderdag 7  aug - Eklektik 21 - 22 uur)

3.VI.BE

Vi.be is een nieuwe manier om jong talent kansen te geven en biedt een thuis aan jonge bands, dj’s en producers die op zoek zijn naar speelkansen, airplay, recensies en wedstrijden. Elke week worden er nieuwe kansen, grote en kleine, toegevoegd door organisatoren die nieuw talent ondersteunen. Sinds de start in 2008 kregen meer dan 1.500 bands, dj’s en producers een podium of airplay via vi.be.


11/07/2014 6u10

Aparte dagtickets RBE Room

Nieuw dit jaar en op algemeen verzoek: er wordt een (beperkt) aantal exclusieve dagtickets voor de Red Bull Elektropedia zaal te koop aangeboden, enkel online via elektropedia.lokersefeesten.tickoweb.be .
Deze dagtickets geven enkel toegang tot de RBE zaal (niet tot het hoofdpodium) en bieden een gegarandeerde toegang tot de RBE zaal tot middernacht (daarna geldt principe: vol is vol). Bovendien blijft de RBE zaal op weekdagen langer open dan vorig jaar (02.30u ipv 01.00u). Op weekends wordt er opnieuw doorgegaan tot 05.00u.

Net als vorig jaar is het programma alweer zeer eclectisch, van house en techno over electro en drum&bass tot retro. Headliners zijn o.m. Kele Okereke, Baio, Jonas Rathsman, Aeroplane, Eptic, Murdock, Dope D.O.D., Raving George, Gunther D, Safi & Spreej en CJ Bolland b2b Franky Jones. Op vrijdag 8 augustus is er een speciale Peep house night(in samenwerking met Kozzmozz), met Ben Pearce, Huxley, Red D, Spacid en Pete Howl.


ouder nieuwsitems