Pixies op de grote kaai

Pixies op de grote kaai

Pixies - Lokerse Feesten
Bekijk bandpagina

Hey! Wat een manier om 2017 te starten: PIXIES spelen op vrijdag 4 augustus op de Grote Kaai !! Dé indie cultband van eind jaren 80 en begin jaren 90 beleeft een ijzersterke comeback, met een alom geprezen nieuw album ‘Head Carrier’ en recente triomfantelijke passages op Rock Werchter, Dour en in de Lotto Arena. ‘Where Is My Mind?’, ‘Debaser’, ‘Monkey Gone To Heaven’, ‘Here Comes Your Man’, ‘Velouria’, ‘Bone Machine’, ‘Alec Eiffel’, ‘Gouge Away’, het blijven ook na 20 jaar geniale indie classics.

De voorverkoop voor deze dag start meteen via www.lokersefeesten.be, wacht niet te lang om uw tickets te bestellen! Opgelet: vanaf dit jaar zijn alle ticketprijzen inclusief administratiekosten, deze worden dus niet meer apart verrekend. De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Eerder werden reeds DOE MAAR en ANOUK bekendgemaakt. Meer nieuwe namen en info en prijzen voor de (nieuwe) camping volgen zeer binnenkort.

Kom je in groep? Vrienden, collega’s, familie?

Koop voor 4 augustus 50 tickets voor 2100 EUR (of 35 voor 1500 EUR) en je krijgt er gratis busvervoer bij. Wij halen je op met de bus en brengen je terug waar je maar wil in een straal van ± 100 km rond het festival!

  • 1 centrale oppik- en drop off-plaats per bus
  • afstappen aan ingang Lokerse Feesten
  • prijzen inclusief tickets, kosten, BTW én chauffeur
  • facturatie op aanvraag

Info of reserveren via marketing@lokersefeesten.be.

2017-01-19T03:42:26+00:00