Clouseau

15:00 // 21:00

TICKETS

Onze inzending voor de Vlaamse canon? Oké, even diep ademhalen : Anne, Daar gaat ze, Altijd heb ik je lief, Alleen met jou, Laat me nu toch niet alleen, Louise, Dansen, Wil niet dat je weggaat, Vanavond ga ik uit, Live like kings, Geef het op, Domino, Heel alleen, Hilda, Swentibold, Nobelprijs, Brandweer, En dans, Bergen en ravijnen, Brandend avontuur, Als Sporting komt op ’t groene veld, Vanbinnen, Vonken & vuur, De tegenpartij, Hier bij jou, Casanova, Zij aan zij, Gek op jou, Vliegtuig, Kan het niet alleen, Zin om te bewegen, Droomscenario, Tweesprong. Alleen met jou. À propos, Leve België, is dat toegestaan in de Vlaamse canon? Alleen met jou staat dan weer twee keer in onze lijst, maar uit een poll die georganiseerd werd onder medewerkers van de Lokerse Feesten blijkt dat dat hier in Oost-Vlaanderen als de mooiste Nederlandstalige song aller tijden beschouwd wordt.

Bevat de canon hiermee genoeg stof tot kippenvel, dames en heren politici? Anders hebben we nóg een paar blikken Clouseau die we kunnen opentrekken.
Op zaterdag 7 augustus bieden we u de mogelijkheid om al deze bovenaards mooie melodieën nog eens massaal mee te zingen, met een dans en een traan en de helende armen van uw lief in de buurt. Koop uw tickets dus op tijd. U wilt het niet meemaken dat uw vrienden en vriendinnnen van de voetbal of piloxing hun Instagram bombarderen met foto’s van Koen en Kris terwijl u bij wijze van alternatief nog maar eens een DVD van De Kampioenen uit de kast trekt.