Kids With Buns

20:00

TICKETS

Kids With Buns is de band van Marie Van Uytvanck (21) en Amber Piddington (19). Met hun sfeervolle gitaren en uniek-ontwapenende, androgyne stem creëert Kids With Buns een sound die zalen stil krijgt. Frisse, radiovriendelijke nummers die balanceren tussen melancholie, kracht en kleur. Met een nuchtere onbevangenheid wekken ze een nazinderend gevoel van geborgenheid op.

De muziek van Kids With Buns wordt wel eens vergeleken met London Grammar, Phoebe Bridgers en Girl In Red. 

Live zorgt de dynamiek tussen de twee meisjes voor een intense, warme beleving van hun tracks. Op die manier schopten ze het in hun eerste bestaansjaar al tot de halve finale van Humo's Rock Rally 2020 en wisten ze een aantal grote podia te overtuigen. Zo kon je hen aan het werk zien op Dranouter, Theater Aan Zee’s Zomer in O. en in muziekclub De Casino.

Eind dit jaar wordt Kids With Buns het gezicht van de jaarlijkse campagne van de hulplijn 1712. Die campagne gaat gepaard met de release van hun allereerste single '1712'. Een nummer over seksuele intimidatie.

2021 belooft zo het jaar van de bevestiging te worden. Het duo werd door Studio Brussel geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2021. Kids With Buns, onthoud de naam!