dj Eppo Janssen

Al meer dan 20 jaar dwaalt Kempenzoon Eppo professioneel door muzikale velden. Voor Studio Brussel maakte hij programma’s als De Maxx, Punx en Radar. De naam Eppo is ondertussen synoniem met duyster, het zondagavondprogramma dat het tot een genre schopte en waarin Eppo oa. Sigur Ros, Bon Iver en een hele wereld aan duyster-artiesten introduceerde.

Eppo was 15 jaar draaiend lid van het dj-korps dat De Afrekening-fuiven van StuBru in vuur en vlam zette, is graag gezien op grote podia als dat van The Hive op Rock Werchter, Suikerrock en Lokerse Feesten. Gesmaakt op feesten en festivals: Hindu Nights, Dour, Best Kept Secret, Date With The Night, Whatever, Les Ardentes, Graspop en AFF, clubs en concertzalen in Vlaanderen: AB, Charlatan, Vooruit, Muziekodroom, Depot, De Kreun, Trix, Café Café … en events voor Humo, PXL, UZ Antwerpen …

Sinds begin jaren ’90 draait hij mee in de organisatie van Pukkelpop en tekent er ondertussen al meer dan vijftien jaar mee de muzikale lijn uit. Die muzikale veelzijdigheid hoor je terug in zijn dj-sets. Eppo gaat swingend, fantasierijk en uitdagend door de muziekgeschiedenis: van indie-rock en pop over r&b en hip hop tot de laatste alternatieve platen.  Maar focussen op een specifieke tijdsperiode of bepaald genre kan net zo goed. Op vriendelijk verzoek haalt Eppo voor u zelfs zijn duyster-collectie van onder het stof. Opwindend voor hoofd en benen.

Enfin Janssen rijmt niet toevallig op keihard dansen.

Scroll naar top