Krystal Klear

Koop ticketsKrystal Klear Print 4

Deze avond wordt mede gehost door Contrair x Tom Tom Night.

De briljante jonge boogie kunstenaar Krystal Klear is een 22-jarige Ierse producer. Hij is beroemd geworden dankzij zijn dancefloorfiller Tried for Love uit 2011. Hij bracht ook platen uit op het supercoole Eglo Records, waar ook Fatima en Floating Points zijn gehuisvest en op Cooly G's Dub Organiser label.

Zijn eigen stijl beoordelend zegt Krystal Klear: 'Wat me meer boeit dan wat dan ook, is de kans krijgen om bepaalde nummers en genres in elke stijl aan een menigte mensen te laten zien. Ik ben dol op het spelen van de nieuwste boogie, funk en op Daft Punk geïnspireerde samples. Crystal Waters She's Homeless is al jaren één van mijn favorieten en mijn geheime wapen. Bij mij draait alles de baslijnen.’

Ondertussen is hij sterk geëvolueerd en verantwoordelijk voor één van de clubhits van deze zomer! Neem een vleugje New Order, een scheut Superdiscount en wat disco sterrenstof van Daft Punk en je krijgt een banger als Neutron Dance. Krystal Klear bij ons, kom achteraf niet klagen dat je het niet wist.