Kindernamiddag op zaterdag 8 augustus

#LikeMe

Vorig jaar maakte Vlaanderen kennis met de nieuwe Ketnet serie #LikeMe.
#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers.  Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.
Meteen werd duidelijk dat de reeks een schot in de roos was.  Op geen tijd werden tientallen optredens geboekt voor de zomer van 2019 en overal zag je overvolle pleinen.  Als kers op de taart wonnen ze de Radio 2 Zomerhit Award voor ‘Beste Groep’ en wonnen ze op het ‘Gala Van De Gouden K’s’ eind januari liefst 5 awards!
Vanaf januari 2020 kan je op Ketnet de 2e reeks zien met als gastacteurs onder andere Karen Damen & Slongs Dievanongs.
Volgende zomer zal #LikeMe slechts een beperkt aantal keer te zien zijn op de grootste podia van Vlaanderen.

Ketnet tienersensatie #LikeMe komt op zaterdagmiddag 8 augustus  naar de Grote Kaai! Zo goed als alle voorjaarsshows in de Lotto Arena zijn reeds uitverkocht, maar op massaal verzoek worden deze zomer dus nog een aantal shows toegevoegd. Deuren openen om 13 uur, het concert begint rond 14 uur.

Opgelet: er komt een aparte voorverkoop voor deze namiddag. Tickets in voorverkoop kosten slechts 8 euro voor jong en oud en zijn vanaf nu online te koop.

  • Voor wie een 10-dagen combiticket heeft is deze extra namiddag inbegrepen.
  • Kinderen (ongeacht hun leeftijd) en volwassenen dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.
  • Kinderen jonger dan 14 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene (maximaal 4 kinderen per volwassene).
Scroll naar top