Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Cashless

Vraag hier je refund aan

Lokerse Feesten is een cashless festival. Drank en eten kan je vanaf dit jaar betalen via een cashless kaart - powered by ING. Deze kaart krijg je samen met je festivalbandje en is ook te verkrijgen bij de top-up kassa’s aan het plein. Met deze kaart kan je betalen aan alle bars en eetstanden op het plein en in Club StuBru.

Je betaalt met onze digitale jetons: KAAI. Je kaart opladen met KAAI kan op vele manieren: via de top-up kassa's op het plein, rechtstreeks via je smartphone door het scannen van de QR code op je kaart of in de Lokerse Feesten mobiele applicatie. Heb je op voorhand drankvouchers gekocht? Dan wissel je die in aan de top-up kassa's.
 

Op Lokerse Feesten worden enkel KAAI geaccepteerd, onze officiële munteenheid. 1 KAAI heeft een waarde van 1.75 euro. In voorverkoop zijn drank & foodtickets beschikbaar met een waarde van 35 euro (of 20 KAAI) met een korting van 2.5 euro, dus aan 32.50 euro.

Top-ups

Wil je weten hoeveel KAAI je kaart nog bevat? Scan de QR-code: je ziet meteen hoeveel in je digitale portefeuille zit. Wil je kaais op je kaart plaatsen? Dat kan op verschillende manieren

  1. Scan de QR-code op je kaart & doe een top-up. Daar kan je makkelijk – via een on-line betaling – kaais op je kaart plaatsen. Je kan betalen via je bankapplicatie of Payconiq.
  2. Registreer je kaart via onze mobiele app. Via onze mobiele app heb je ten allen tijde een perfect zicht op je digitale kaart en kan je makkelijk een top-up doen. Download hem hier. 
  3. Ga naar onze top-up kassa’s. Onze vrijwilligers helpen je graag verder. Betaling hier is via bankkaart. Hier kan je ook drank & foodtickets in voorverkoop besteld inwisselen.

Bij de allereerste top-up wordt een activatiefee van 1 KAAI aangerekend.

Waarborg

Lokerse Feesten zet volop in op duurzaamheid. Bier wordt geserveerd in herbruikbare bekers; frisdranken in flesjes. Voor beiden wordt een waarborg van een halve KAAI gerekend. Wanneer je bekers en flesjes terugbrengt naar de togen wordt de waarborg automatisch terug op je kaart geplaatst. Je hoeft hier niets voor te doen: de verrekening gebeurt automatisch.

Opgelet! Wanneer je een beker of flesje mee naar buiten neemt, vervalt je waarborg. Het is niet toegelaten om met lege bekers of flesjes terug het plein te betreden.

Refunds

Indien er na afloop van het festival nog KAAI op je kaart resteren, kan je een refund aanvragen door het refund formulier in te vullen. Deze refund is gratis, er wordt geen fee voor aangerekend. Wel voeren we enkel refunds uit voor kaarten die minstens nog een halve kaai (de waarde van 1 herbruikbare beker) als waarde hebben.

De kaart is enkel te gebruiken voor deze editie. We kunnen enkel een refund uitvoeren als je de juiste informatie in het formulier invult. Je kan een SEPA-refund aanvragen. Non-Sepa refunds zijn niet mogelijk.

Refund periode

De refund periode loopt vanaf 17 augustus tot 17 september. Na 17 september is het niet meer mogelijk om een refund aan te vragen. Cashless betalingen zijn onderhevig aan de Voorwaarden Cashless Betalingen.