Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Goldband en The Opposites op de Lokerse Feesten

Goldband en The Opposites op de Lokerse Feesten

Oranje boven! Helaas voor onze Noorderburen niet meer op het WK voetbal maar op 4 augustus 2023 krijgen ze een herkansing. Want dan wordt de Grote Kaai herdoopt tot een Nederlandse avond.

Headliner van de avond wordt Goldband. De Nederlandse popgroep uit Den Haag verscheen vanuit het niets in 2020 en zorgde zo mee voor de soundtrack van dat coronajaar. Twee jaar later zijn we een resem hits rijker die nu reeds in de Nederlandse canon terecht kunnen: ‘Mijn stad’, ‘Psycho’, ‘Requiem’, en – uiteraard -  ‘Noodgeval’. Alle Belgische indoorshows zijn hopeloos uitverkocht, mar op de Grote Kaai kan je ze deze zomer wel zien blinken!

 

Ook rapduo The Opposites is eindelijk terug! Neerlands Hoop tijdens saaie zomers heeft al enkele absolute classics op hun conto: ‘Slapeloze Nachten’, ‘Sukkel Voor De Liefde’, ‘Licht uit’, ‘Broodje bakpao’, enz. The Opposites, dat is een garantie op een uurtje zinderende chaos, veroorzaakt door flipperkastbeats en deinende feestmuziek.

Hup Holland Hup! Alles Kapot op 4 augustus!

De voorverkoop voor deze dag start op zaterdag 17 december om 10u via www.lokersefeesten.be. De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023.

Meer nieuwe namen volgen binnenkort.