Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Eten & drinken

Cashless

Lokerse Feesten is een cashless festival. Drank en eten kan je vanaf dit jaar betalen via een cashless kaart. Deze kaart krijg je samen met je festivalbandje en is ook te verkrijgen bij de top-up kassa’s aan het plein. Met deze kaart kan je betalen aan alle bars en eetstanden op het plein en in Club Studio Brussel. Meer weten over hoe we hiervoor te werk gaan, hoe een top-up werkt of hoe je een refund krijgt? Hier vind je alle info

Eten & drinkmogelijkheden

Belgian Beer Café

Geen café zonder bier, maar ook geen festival zonder bier. Zin in een iets exclusievere setting dan het plein? Kom dan naar het Belgian Beer Café.  Rechts achteraan het terrein, onder onze grote VIP-tent bevindt zich ons Belgian Beer Café waar we naast Belgische bieren ook enkele exclusievere bieren aanbieden. Nieuw dit jaar: u kan daar ook genieten van een lekker glas witte, rosé of rode wijn. Allemaal geschonken in een glas en dit binnen de huiselijke sfeer. Voor iedereen toegankelijk. 

 

Cocktailbar


Mag het wat exotischer? Ons Cocktailteam staat al jaren garant voor een groot aanbod aan cocktails gekoppeld met een ludieke naam. Met veel zorg maken ze dé festivalcocktail om uw feestavond van start te gaan. De Cocktailbar bevindt zich langs de rechterzijde van het terrein, ook onder de VIP-tent.


Champagnebar


“There’s no s*x in the Champagne Room” is een songtekst van de bekende Chris Rock.
Maar daar kan u wel genieten van een glas cava of champagne. Onmiddellijk een fles bubbels kopen en daar in de lounge van genieten: de zomer kan onmogelijk mooier zijn dan bij ons op de Lokerse Feesten.
 

Foodcorner

Ook de hongerigen op het terrein komen niets tekort. Onze foodcorner achteraan het terrein biedt voor ieder wat wils.
Onze lokale specialiteit de Lokerse paardenworst kan u daar terugvinden, maar ook klassiekers als frietjes met stoofvlees, frikandel, hot-dog, worstenbrood, Croque monsieur, panini kip of geitenkaas, hamburger en diverse vegetarische gerechten staan klaar om jullie van honger te verlossen.

Liever zin in wat zoetigheid? Geen probleem, ook een lekkere pannenkoek of een koffie (en varianten) horen bij onze Foodcorner.

Een festivalavond met een lege maag kan bij de Lokerse Feesten absoluut niet!!