Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Ticket-info

Voor alle vragen en problemen gerelateerd aan de ticketverkoop kun je terecht op: tickets@lokersefeesten.be of de helpdesk aan de avondkassa’s aan de ingang van het terrein.

Let op voor fraude!

Koop je tickets enkel via onze officiële verkoopskanalen. Enkel op die manier ben je 100% zeker van de geldigheid.

Heb je één of meerdere tickets beschikbaar wegens ziekte of dubbele aankoop of ben je nog op zoek naar tickets van een uitverkocht concert, bezoek dan enkel de volledig betrouwbare site van TICKETSWAP. Hier kan je veilig tickets aanbieden of aankopen.

DAGTICKETS

Voorverkoop

Dagtickets in voorverkoop zijn beschikbaar via onze ticketsite.

Administratie- en transactiekosten zijn inbegrepen in de ticketprijs.

OPGELET: Niet vouwen of beschadigen. Hierdoor kan de toegang geweigerd worden. Jouw ticket wordt bij aanbieding aan de ingang elektronisch gecontroleerd en geregistreerd. Iedere vorm van reproductie is derhalve onmogelijk, want ieder ticket heeft een unieke QR-code. Enkel tickets aangekocht via de officiële kanalen kunnen we aanvaarden aan de ingang.

Ben je jonger dan 14 jaar (13 jaar en 364 dagen dus) dan moet je altijd vergezeld zijn van een volwassene.

Aan de kassa

Je kan altijd tickets aan de inkomkassa kopen de avond zelf – zowel voor het hoofdpodium als de Indoor Stage – zolang er tickets beschikbaar zijn. Deze kosten 3 tot 5 euro extra in vergelijking met de voorverkoopprijs.

Bij avondtickets voor het hoofdpodium is toegang tot de Indoor Stage inbegrepen.

Ook kan je aan de inkomkassa tickets kopen voor de volgende dagen (aan voorverkoopprijs).

COMBITICKETS

Een 10-dagen combiticket (abonnement) is strikt persoonlijk in de vorm van een stoffen toegangsbandje dat 10 dagen lang toegang verleent en garandeert aan 1 en dezelfde persoon. Doorgeven is dus niet mogelijk! Het combiticket geeft je toegang tot beide festivalarea’s.

Het aantal combitickets is zoals elk jaar beperkt, wacht dus niet te lang om ze aan te schaffen.

Met het 10-dagen combiticket heb je altijd gegarandeerd toegang tot het terrein aan ons hoofdpodium op de Grote Kaai.

Je hebt ook altijd toegang tot onze Indoor Stage (als de maximum capaciteit bereikt is kan deze tijdelijk afgesloten worden).

Laat de barcode van je 10-dagen combiticket activeren aan één van de avondkassa’s op het terrein. Na het inscannen aan de kassa ontvang je een stoffen polsbandje. Maak het bandje goed vast rond de pols. Het verleent je elke dag toegang tot de festivalsite.

Heb je een 10-dagen combiticket op voorhand aangekocht? Dan kun je al een dag voor de officiële opening van het festival (tussen 18u en 21u) je stoffen inkombandje ophalen aan de inkomkassa. Je kunt je op dat moment ook al voorzien van drank- en eetbonnen. Betalen met Bancontact is mogelijk!

Drankvouchers (10 Drinks/Food) kun je enkel aan de inkomkassa’s inruilen! Aan de bonnenkassa’s op het festivalterrein is dit niet mogelijk.