Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Toegang

ADRES

Lokerse Feesten vindt plaats aan de Grote Kaai in Lokeren – vlak aan het stadscentrum.

De ingang van de Indoor Stage is in de Sportlaan, op een 150m van de hoofdingang.

De hele omgeving is verkeersvrij.

OPENINGSUREN

DOORS Main + Club StuBru:

Dag MAINSTAGE CLUB STUBRU
Vrijdag 5 augustus 18u 20u45
Zaterdag 6 augustus 18u 20u45
Zondag 7 augustus 15u 17u
Maandag 8 augustus 18u 19u
Dinsdag 9 augustus 18u30 20u
Woensdag 10 augustus 18u 19u30
Donderdag 11 augustus 18u30 20u
Vrijdag 12 augustus 19u 20u20
Zaterdag 13 augustus 18u 20u45
Zondag 14 augustus 17u 19u20

Het hoofdplein wordt afgesloten na de laatste act. In het weekend gaat de Club StuBru door tot 5 uur (vrijdag- en zaterdagavonden). Op weekdagen is dat tot 2.30 uur.

TOEGANG

Met een combiticket of een ticket gekocht in voorverkoop geraak je altijd binnen. Een 10-dagen combiticket of avondticket (voor het hoofdpodium) garandeert je zowel toegang tot het festivalterrein als de Studio Brussel Indoor Stage. We verkopen niet meer tickets dan de capaciteit van ons terrein (circa 15.000 bezoekers). Avondtickets verkopen we zolang de voorraad strekt. Opgelet! Een avond kan uitverkocht zijn in voorverkoop. Indien dit voorvalt dan wordt dit tijdig op onze website en via de media aangekondigd.

Wat is niet toegelaten op het terrein?

TOEGANGSBANDJES

Koop een toegangsticket aan één van onze kassa’s, of begeef je naar de VVK- kassa’s en biedt er het/de via de voorverkoop aangekochte ticket(s) aan. Per aangekocht toegangsticket ontvang je een toegangsbandje. Maak je toegangsbandje goed vast rond de pols, begeef je naar de ingang en laat je bandje controleren. Je kan de hele avond het terrein op en af

CLUB STUBRU

Kom op tijd! Onze zaal – CLUB STUBRU – heeft een beperkte capaciteit. Op sommige avonden betekent dit dat de zaal op piekmomenten volzet kan zijn, en we de toegang tijdelijk sluiten. Heb je een apart ticket “Indoor Stage Only” gekocht voor deze zaal, dan geraak je gegarandeerd binnen tot 23.30 uur. Eens het rustiger is – of er terug plaats is – kun je uiteraard de zaal terug binnen met eender welk ticket!

KINDEREN ’S AVONDS GRATIS

Jonger dan 12, dan kun je ’s avonds gratis het feestenplein op, een ticket is niet nodig. Ben je jonger dan 14 jaar dan moet je altijd vergezeld zijn van een volwassene.

10-DAGEN COMBITICKET EN DRANKVOUCHERS

Laat de barcode van je 10-dagen combiticket activeren aan één van de avondkassa’s op het terrein. Na de ‘inscan’ aan de kassa ontvang je een stoffen polsbandje. Maak het bandje goed vast rond de pols, het verleent je elke dag toegang tot de festivalsite. Heb je een 10-dagen combiticket? Dan kun je al een dag voor de officiële opening van de Feesten (tussen 18 en 21 uur) je stoffen inkombandje ophalen aan de inkomkassa. Je kunt je op dat moment ook al voorzien van drank- en eetbonnen. Betalen met Bancontact is mogelijk! Drankvouchers (10 Drinks/Food) kun je enkel aan de inkomkassa’s inruilen! Aan de bonnenkassa’s binnen de festivalzone is dit niet mogelijk.