Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Toegankelijkheid

Lokerse Feesten is zeer toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. We beschikken ook over een rolstoelpodium.

Rock 'n' Rolstoelpodium

Er is een verhoogd en overdekt podium waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken, e.d. de optredens beter kunnen bekijken. Er is tevens een aangepast toilet voorhanden.

Wil je de concerten meemaken vanop dit Rock 'n' Rolstoelpodium? Koop je tickets dan via deze link. Na bestelling krijg je een formulier toegestuurd om je noden beter in kaart te brengen. Na manuele controle worden je tickets vrijgegeven. Er is de mogelijkheid om een extra begeleider mee te nemen: hij/zij dient ook in bezit te zijn van een ticket Rock 'n' Rolstoelpodium (max 1 begeleider per persoon). 

Rock'n Roll Parking

Dichter bij de ingang zijn er voorbehouden parkeerplaatsen voor auto’s van mensen met een rolwagen.  Onze parkeerwachters wijzen U een plaats toe op onze parkeerstrook. Deze bevindt zich op het kruispunt van de Sportlaan en de Poststraat. 

Dit zijn steeds gereserveerde plaatsen en kunnen gereserveerd worden via het formulier dat je na je bestelling krijgt.   Andere minder mobiele mensen maken het best gebruik van onze shuttlebussen.

Assistentie

Mensen met een beperking kunnen gratis beroep doen op een ADL-assistent(e) die hulp biedt bij praktische zaken als daar zijn: gebruik van toilet, zich verplaatsen, eten, e.d.

Je vindt een ADL-assistent in de buurt van het rolstoelverhoog. Wie gebruik wil maken van deze voorzieningen of meer informatie wenst kan contact opnemen met het assistentieteam via assistentie@lokersefeesten.be.

Praktische afspraken

Let ook op voor de volgende praktische afspraken:

  • Eigen stoeltjes zijn niet toegelaten op het terrein. 
  • Uitzonderlijk worden medisch vereiste stoelen toegelaten. Deze stoelen zijn enkel toegelaten op het verhoog en mits medisch attest. Meld je in dat geval aan bij de security die de ADL-assistent zal oproepen om je door te laten.
  • Je kan je door één persoon laten begeleiden op het rolstoelpodium. 
  • Lokerse Feesten groeit jaarlijks in bands en toeschouwers. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Maar... op zeer populaire avonden kan hierdoor ons rolstoelpodium overstelpt raken. In dat geval vragen wij dan de begeleiders om het podium te verlaten. Zo kan iedereen die nood heeft aan onze diensten hier gebruik van maken.