Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Tickets

Vacature: Nachtploeg Backstage

WIE ZOEKEN WE…

Ben je 16 jaar of ouder en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil je eens proeven wat het is om achter de schermen te werken van een festival en toch kunnen genieten van de optredens? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitdaging. Wij zijn op zoek naar medewerkers om de nachtploeg backstage te versterken. 

ATTITUDE

  • Gemotiveerd en positief ingesteld om ons te helpen ons festival nog aangenamer te maken.
  • Je bent vriendelijk en hoffelijk in alle omstandigheden.
  • Je werkt graag in teamverband en aanvaardt de anderen met wie je samenwerkt zoals ze zijn.
  • Respect vinden we zeer belangrijk, niet alleen voor de mensen om je heen maar ook voor alle materialen.
  • Je bent sociaal en enthousiast, betrouwbaar, actief, spontaan, loyaal, organisatorisch, zorgvuldig, flexibel, humoristisch, zelfstandig en graag onder de mensen, maar laat niet over je heen lopen.

TAAKOMSCHRIJVING

Jouw taak bestaat eruit om na de optredens en nadat de artiesten het festival hebben verlaten de kleedkamers opnieuw gebruiksklaar te maken voor de volgende dag. Het kuiswerk gebeurd door een kuisfirma maar ons team nachtploeg zorgt ervoor dat:

  • Alle afval is verwijderd
  • Frigo’s zijn aangevuld
  • Tafelkleden en handdoeken ververst

PERIODE EN SHIFTEN

Editie 2022 gaat door van vrijdag 5 tot zondag 14 augustus. Niet enkel op festivaldagen zoeken we  gemotiveerde mensen, ook tijdens de opbouw en afbraak hebben we nood aan helpende handen. 

Vaste medewerker ben je wanneer je 6 volledige dagen meewerkt tijdens het festival, jij krijgt toegang op alle dagen van het festival, ook diegene die je niet werkt en je ontvangt voldoende T-shirts. 

Wanneer je minder meewerkt ben je gelegenheidsmedewerker en geniet je gratis toegang en ontvangt een T-shirt voor op de dagen die je meewerkt.  De uren variëren en zijn afhankelijk van de programmatie van de dag. Start van de shift is vaak tussen 00u en 01u00. 

EXTRA’S EN CONTACT

Spreekt dit je aan? Of heb je nog vragen? Mail naar sylvie.de.lee@lokersefeesten.be