Eten & drinken

DRANK- EN EETBONNEN


Eten en drinken betaal je met bonnen! Deze bonnen zijn zowel op het festivalterrein als in de Red Bull Elektropedia Room (2nd stage) geldig. Bonnen kun je aan de verschillende LF- bonnenkassa’s op het terrein kopen en blijven gedurende de ganse 10-daagse geldig. Ook in de VIP¨en het backstage café kun je bonnen kopen.

Er is één soort bonnen, en deze zijn geldig om zowel eten als drinken aan te kopen.

Opgelet! Drankvouchers (10 Drinks/Food) kun je enkel aan de inkomkassa’s inruilen! Aan de bonnenkassa’s binnen de festivalzone is dit niet mogelijk.

Betalen met Bancontact is mogelijk.

Een dag voor de officiële opening van de Feesten zijn onze kassa’s open en kan je je reeds voorzien van een behoorlijke (start)voorraad bonnen.

Betaalmiddelen (jetons, kaarten, bonnen) van vorige jaren zijn niet meer geldig en worden niet omgewisseld of terugbetaald.

ETEN


Een flinke hap van tijd tot tijd is nodig. Op de Lokerse Feesten kan je op elk moment je maag vullen dankzij een rist aan specialiteiten. Diversiteit troef dus. Een greep uit het aanbod:Lokerse paardenworsten, Lokerse Feesten-Burger, frieten, stoofvlees, worstenbroodjes, Italiaanse hapjes, paninis, hotdogs, belegde broodjes, brownies en pannenkoeken.

Al dit lekkers is Feestenvers en enkel beschikbaar tot de voorraad strekt.

DRINKEN


Er geldt een algemeen alcoholverbod voor jongeren -16. Bezoekers hebben dus best steeds een identiteitsbewijs op zak. Bij twijfel over de leeftijd kan de identiteitskaart door de toogmedewerker worden opgevraagd. De Lokerse Feesten ondersteunt de Respect -16 campagne van de Belgische Brouwers. Sterke dranken (ook ‘gemixt’ in blik) worden niet verkocht aan jongeren -18!

Jongeren tussen 16 en 18 kunnen aan elke toog een bandje bekomen zodat zij niet telkens opnieuw hun leeftijd moeten bewijzen. Ook voor + 18-jarigen zijn bandjes beschikbaar. Onze drankenstanden, verspreid over het hele festivalterrein schenken bier en frisdranken. De wat meer gespecialiseerde drinker vindt zijn gading allicht in één van de andere drankenstanden: de cocktailbar, de ginbar, de champagnebar, de kaffebozze (koffie), …

GARÇONS


Ze zijn jong, fluks en trotseren de avond lang de dichtste kijkfiles die voor het podium staan. Even een seintje en je kan je bestelling met priorbehandeling aan hen kwijt. Een vriendelijke aanspreking wordt met een zomerse glimlach aanvaard. Voor wie graflucht uit zijn bek walmt is gebarentaal een sterk aan te bevelen alternatief. Dat van tanden poetsen het schuim van je bier gaat is trouwens een leugen!