Toegang & Toegankelijkheid

Adres

De Lokerse Feesten vinden plaats aan de Grote Kaai in Lokeren – vlakbij het stadscentrum.
De hele omgeving is verkeersvrij.

Openingsuren

Deze editie organiseren wij extra concerten in de namiddag. De openingsuren van deze namiddagconcerten variëren van dag tot dag. 
Bekijk op voorhand de startdatum van je concert op de line-up pagina.

Deuren gaan 1 uur voor aanvang van het concert open. Voor namiddagconcerten dient het terrein volledig ontruimd te zijn tegen 17u30 voor de avondshow.
Avondconcerten (alle dagen van 31/07/21 tot en met 08/08/21): deuren open tussen 18u30 en 19u00, concert vanaf 20u00. Het terrein dient volledig ontruimd te zijn tegen 01u00.

Toegang

Met je ticket gekocht in voorverkoop geraak je altijd binnen.
We verkopen niet meer tickets dan de capaciteit van ons terrein.
Opgelet! Een avond kan uitverkocht zijn in voorverkoop. Indien dit voorvalt dan wordt dit tijdig op onze website en via de media aangekondigd. Als het concert is uitverkocht kan je je hier inschrijven op de wachtlijst.
Het plein wordt gradueel opgevuld. Hoe vroeger je bent, hoe meer we jou een tafel vooraan kunnen toewijzen. 

Toegangsbandjes

Dit jaar zijn er geen toegangsbandjes: je voucher is je inkombewijs dat wordt gescand bij het binnenkomen. Eens je op het terrein bent, wordt je verondersteld te blijven tot het einde van het concert.

Kinderen

Deze editie zijn kinderen 100% volwaardig. Dit omwille van organisatorische en budgettaire redenen. Dit maakt dat bubbels soms groter kunnen zijn dan 4 personen. In dit geval dien je een 2e bubbeltafel te bestellen om deze dan hopelijk aan te kunnen vullen met extra vrienden.

10-dagen combiticket

Dit jaar bieden we geen 10-dagen combitickets aan. Enkel dagtickets per bubbel van 4.

Drankvouchers

Alle informatie omtrent eten & drinken vind je hier.

Toegankelijkheid

Ook deze editie leveren De Lokerse Feesten extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.
Opgelet: wens je als rolstoelgebruiker toegang tot het rolstoelpodium, dan stuur je eerst een mailtje naar assistentie@lokersefeesten.be. Je hoeft geen ticket te kopen via de reguliere weg.
Daarin mag je volgende zaken noteren

  • Op welke dagen dat je komt en of je een begeleider meeneemt. (Max. 1 begeleider toegestaan)
  • Indien je een parkeerkaart wenst, je nummerplaat
  • Je telefoonnummer

Zodra we alle gegevens verzameld hebben sturen we de info door voor de verdere afhandeling van aankoop.
De plaatsen zijn beperkt.

We voorzien ADL- Assistentie om er voor jou een zo veilig mogelijke editie van te kunnen maken. Er is een aangepast toilet voorhanden.
Ben je slecht ter been? Je kan gewoon regulier tickets aankopen in bubbels van 4, er zijn barkrukken voorzien op het terrein.