Veelgestelde vragen

De 46e editie wordt verschoven naar 30 juli tot 8 augustus 2021.

De voorbereidingen van 2021 zijn reeds aan de gang. We proberen zo veel mogelijke artiesten te kunnen herprogrammeren naar volgend jaar en vanaf nu wordt jouw voucher van 2020 een waardebon met kortingscode voor de komende 2 jaar.

De waarde van je tickets en drankvouchers wordt omgezet naar een waardebon.De waarde van je tickets 2020 zal kunnen gebruikt worden voor on-line aankopen voor edities 2021 en 2022. Zo heb je dus alle flexibiliteit om in 2021 en 2022 tickets en/of drankvouchers naar keuze te kopen voor het bedrag dat je reeds hebt uitgegeven.
In afwijking van paragraaf 1 van het MB van 19-03-2020, zoals gewijzigd bij MB 07-07-2020, heeft de houder van het toegangsbewijs het recht op terugbetaling, wanneer hij het bewijs levert dat hij verhinderd is om de activiteit bij te wonen op de nieuwe datum. Wanneer de activiteit niet opnieuw wordt georganiseerd onder de voorwaarden bedoeld in artikel 1 van het MB van 19-03-2020, zoals gewijzigd bij MB 07-07-2020, heeft de houder van het toegangsbewijs of van de vervangende tegoedbon recht op de terugbetaling van de prijs van het oorspronkelijke toegangsbewijs.  In dit geval beschikt de persoon die de activiteit organiseert, over een termijn van drie maanden na de buitenwerkingtreding van dit besluit om de houder van het toegangsbewijs terug te betalen.

Bij de online bestelling van tickets in 2021 en 2022 zal je - tijdens het bestelproces - jouw barcodenummer van je 2020 ticket kunnen ingeven als kortingscode. Het bedrag van die tickets zal afgetrokken worden van je totale bestelling.

Neen. Je hebt alle vrijheid in hoe je jouw waardebon voor toekomstige edities gebruikt. Het bedrag van jouw waardebon wordt in mindering gebracht tijdens je on-line aankoop. Je kan dus met en waardebon voor drankvouchers toekomstige tickets kopen en vice versa. 

Tijdens het bestelproces heb je enkel je barcodenummer nodig. Uiteraard kan elke barcodenummer slechts eenmaal gebruikt worden. Hou je barcodenummer dus goed bij en hou het voor jezelf.

Ja. De waarde van je waardebon wordt in mindering gebracht bij een toekomstige aankoop voor editie 2021 en 2022. 

De waardebon (je barcodenummer) is geldig voor onze 2021 en 2022 editie.

Een waardebon opsplitsen over verschillende aparte bestellingen is helaas niet mogelijk. Je dient de waardebon in 1 bestelling opgebruiken. Wel kan je meerdere waardebonnen gebruiken per bestelling. Eventuele restwaarde kan je opnemen met drankvouchers.

Neen. Je dient nieuwe tickets voor 2021 of 2022 te kopen, wanneer beschikbaar. Dat kan je online doen met je waardebon. Het bedrag van die waardebon wordt in mindering gebracht van je toekomstige bestelling. 

Neen. Je dient nieuwe drankvouchers voor 2021 of 2022 te kopen, wanneer beschikbaar. Dat kan je online doen met je waardebon. Het bedrag van die waardebon wordt in mindering gebracht van je toekomstige bestelling. 

We willen je graag op de hoogte blijven houden van de toekomstige regeling inzake het gebruik van de waardebon. We vragen daarom om je combi-ticket te registreren op www.lokersefeesten.be/registreer, zo wordt je barcodenummer gekoppeld aan je e-mail adres. De verdere werkwijze blijft dezelfde: je barcodenummer kan gebruikt worden voor on-line aankopen in 2021 en 2022.

Als consument heb je in normale omstandigheden bij annulering recht op een terugbetaling van het aankoopbedrag van je aangekochte ticket(s). De huidige coronacrisis heeft echter een enorme financiële impact op de gehele sector. Festivals, concertzalen, theaters, musea, organisatoren etc. kunnen failliet gaan als elke ticketkoper zijn geld terugvraagt. Om die reden keurde de Belgische overheid recent een aantal maatregelen goed die toelaten te werken met tegoedbonnen in plaats van terugbetalingen. Meer informatie hierover vind je op www.saveyourticket.be

De verkoop voor Lokerse Feesten 2021 start in het najaar van 2020. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe aankondigingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Scroll naar top