Wat met mijn tickets voor 2020?

De wereldwijde uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft een ongeziene impact op onze zomer. Verschillende festivals en tal van andere evenementen, nationaal en internationaal, zijn geannuleerd. Lokerse Feesten 2020 is daar helaas geen uitzondering in.

We zijn allemaal getroffen door het coronavirus, zo ook de hele festivalsector. Een sector waarvan de festivals slechts het topje van de ijsberg zijn. Artiesten, podiumbouwers, technici, enz., net zoals vele anderen wereldwijd heeft deze crisis een belangrijke financiële impact.  We stonden te popelen om jullie een onvergetelijke editie te brengen, maar het mag helaas niet zijn. We willen heel graag van Lokerse Feesten 2021 meer dan ooit een kick ass jaar maken, maar daarvoor hebben we je hulp nodig. De beste manier om ons te helpen is om er gewoon volgend jaar terug massaal te zijn en je gekochte ticket bij te houden voor onze 2021 editie, waar we ons al met veel goesting terug hebben aangezet. Zo bouw je mee aan de toekomst van Lokerse Feesten en kunnen wij ons blijvend inzetten om je memorabele edities te bezorgen.

Had je reeds één of meerdere tickets, combitickets of drankvouchers gekocht voor Lokerse Feesten 2020? De waarde van deze tickets en vouchers wordt omgezet naar een waardebon. Dit volgt de richtlijnen van het Ministerieel besluit van 17 maart 2020 (meer informatie over deze richtlijnen vind je op https://www.saveyourticket.be). Hieronder vind je alle informatie over hoe dit in zijn werk gaat voor jouw Lokerse Feesten 2020 tickets.

De waarde van je tickets 2020 zal kunnen gebruikt worden voor on-line aankopen voor edities 2021 en 2022. Zo heb je dus alle flexibiliteit om in 2021 en 2022 tickets en/of drankvouchers naar keuze te kopen voor het bedrag dat je reeds hebt uitgegeven.

Hoe werkt het?

    • Je huidig ticket of drankvoucher wordt automatisch een waardebon voor een on-line aankoop van tickets of drankvouchers.
    • Je oude ticket/waardebon blijft 2 jaar geldig. Je kan deze dus gebruiken voor Lokerse Feesten editie 2021 of 2022.
    • Om je oude ticket/waardebon te verzilveren heb je het barcodenummer op je aangekochte ticket nodig. Bij je volgende online-aankoop voor 2021 of 2022 kan je het barcodenummer van je ticket intikken als kortingscode. Je vindt dit barcodenummer op je ticket rechts van de QR code. Bewaar deze tickets dus goed: met deze nummers krijg je een korting ter waarde van jouw tickets op on-line bestellingen voor editie 2021 en 2022.
    • Kocht je je tickets bij één van onze partners zoals Fnac of Dranken Van Eetvelde? Dan vragen we je om je ticket ook te registreren via deze pagina. Op die manier kunnen we je makkelijker op de hoogte houden in de toekomst omtrent het inwisselen van je waardebon.

Wat moet ik nu doen?

Bewaar je huidige tickets en/of drankvouchers goed. Het barcodenummer dat je daarop vindt heb je namelijk nodig bij een toekomstige on-line aankoop van tickets. Eens onze voorverkoop voor Lokerse Feesten 2021 start kan je dit gebruiken tijdens je on-line aankoop van tickets, drankvouchers of combi-tickets.

heb je nog vragen?

Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen.
Is er hierna nog iets niet duidelijk? Dan kan je ons contacteren via info@lokersefeesten.be

Scroll naar top