Kindernamiddag

Na het geweldige succes van vorig jaar komt er dit jaar opnieuw een tòp kindernamiddag: op zaterdagmiddag 12 augustus verwelkomen we immers zowel SAMSON & GERT als K3 op ons podium! Deuren gaan open om 13u, het eerste concert begint rond 14u.

Opgelet: er komt net als vorig jaar een aparte voorverkoop voor deze namiddag. Tickets in voorverkoop kosten slechts € 15,00 voor jong en oud en zijn vanaf nu online te koop. Voor wie een combiticket heeft is deze extra namiddag inbegrepen. Kinderen en volwassenen dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Kinderen jonger dan 14 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene (maximaal 4 kinderen per volwassene).

De Leukste Middag (fuif voor personen met een beperking)

Dinsdag 8 augustus van 13:30 – 16:30
GRATIS TOEGANG

Als organisatie hebben we tijdens deze 10-daagse oog voor alle muziekliefhebbers! We willen van ons festival een feest maken voor iedereen en dit jaar organiseren we voor de 23ste maal een fuif voor personen met een beperking. Onder de noemer “de leukste middag van de Lokerse Feesten” zorgen we reeds jaren voor een namiddag vol muziek, leuke animatie, gratis ijsjes en pannenkoeken en vooral veel blije gezichten.

Sunday Mantinee

Zondag 13 augustus
GRATIS TOEGANG

(aan de Red Bull Elektropedia Room)
Afsluiten in stijl! Na 9 dagen slaaptekort en een bioritme backflip laden we de batterijen een laatste keer op. Yoga, gezonde hapjes & sapjes en barbecue in een gezellige omgeving maken je klaar voor de laatste nacht.

Heb je nog centen over, dan geraak je daar gemakkelijk vanaf op onze vinyl fair. Waar zonder twijfel enkele pareltjes op jou liggen te wachten!

Laidback funky Shizzl and dark Disco door:

  • Roger Sterling – Série Noire
  • Red Bull Elektropedia Matadors Lion & Brion

Hapjes & sapjes:
* BBQ (online reserveren)
* Bar Copine: punch, home made ice tea, moonpops en veel meer!
* Toert door Toert

Yoga sessie (14h) – Inschrijven

Vinyl markt: jan Wygers, Old Vinyl, Music Media Corner, Boudry Patrick