Marilyn Manson – Alice Cooper – Megadeth

Marilyn Manson – Alice Cooper – Megadeth

Metal Dag - Lokerse Feesten

Na het overweldigende succes van vorig jaar zijn de verwachtingen voor de metal-dag hoog gespannen. We zijn dan ook zeer trots om maar liefst DRIE headliners te kunnen aankondigen voor deze editie: shock rocker MARILYN MANSON en zijn geestelijke vader ALICE COOPER én thrash legende MEGADETH tekenen present op zondag 6 augustus!

En nog meer goed nieuws, want er komt een camping in Lokeren (op 5 min wandelafstand van de Grote Kaai). Meer namen maken we binnenkort bekend.

De voorverkoop voor deze dag start meteen, wacht niet te lang om uw tickets te bestellen!

Belangrijk: vanaf dit jaar zijn alle ticketprijzen inclusief administratie- en transactiekosten, deze worden dus niet meer apart aangerekend.

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Eerder werden reeds PIXIES, DOE MAAR en ANOUK bekendgemaakt. Meer nieuwe namen en info volgen zeer binnenkort.

Kom je in groep? Vrienden, collega’s, familie?

Koop 50 tickets voor het programma van 6 augustus voor 2500 euro (of 35 voor 1750 euro), en je krijgt er gratis een bus bij. Wij halen je op met de bus en brengen je terug waar je maar wil in een straal van ± 100 km rond het festival!

Info en reserveren via marketing@lokersefeesten.be.

(één oppik- en drop off-plaats per bus – afstappen aan ingang Lokerse Feesten – prijzen inclusief avondtickets, kosten, btw én chauffeur – facturatie op aanvraag)

2017-01-30T21:24:49+00:00