Hoe kan ik tickets bestellen?

Tickets zijn enkel on-line beschikbaar via de ticketsite. Tickets worden verkocht per bubbel van 4 personen. Per bubbelaankoop krijg je 4 individuele tickets die samen aan dezelfde tafel zullen zitten of staan.  Elke bubbel krijgt een vaste toegewezen plaats op het plein, bij toetreding op het plein. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Wanneer start de ticketverkoop?

De ticketverkoop start op zaterdag 12/06/21 om 10 uur voor het brede publiek. Personen die vorig jaar reeds tickets hadden aangekocht krijgen echter 24 uur op voorhand, op vrijdag 11/06/21 om 10 uur exclusief toegang tot de voorverkoop.

Ik had reeds vorig jaar een ticket gekocht, hoe krijg ik toegang tot de exclusieve voorverkoop?

Bij de start van je aankoop zal je gevraagd worden voor een e-mailadres. Gebruik het e-mailadres waarmee je voor editie 2020 tickets had gekocht. Indien je toegang hebt tot de pre-sale, kreeg je hier reeds een e-mail over met vermelding van het e-mailadres.

Ik had reeds vorig jaar een abonnement gekocht bij Van Eetvelde of een ticket bij FNAC. Jullie hebben bijgevolg mijn e-mailadres niet. Wat moet ik doen om toch toegang te krijgen tot de exclusieve voorverkoop?

Wie vorig jaar zijn abonnement al heeft geregistreerd hoeft niets te doen. Heb je dit vorig jaar nog niet gedaan en wens je toch toegang? Registreer dan je abonnement via deze pagina. Je hebt tijd tot donderdag 10 juni om 12u00.

Ik wil met meer dan 4 personen komen, kan dat?

Wil je graag met meer dan 4 personen komen? Je kan meer bubbeltickets per keer kopen. Zorg ervoor dat je samen het festivalterrein betreedt zodat we desgewenst, tafels naast elkaar kunnen toewijzen. We vragen wel om voldoende afstand te houden tussen de bubbels onderling.

Ik wil met minder dan 4 personen komen, hoe kan ik toch tickets kopen?

Gezien de veiligheidsmaatregelen verkopen wij momenteel enkel tickets per bubbel van 4. Wel kan je via onze social media kanalen in contact komen met anderen en zo af te spreken om samen een bubbel te worden. We vragen je om hiervoor de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen. Via deze links kan je met anderen afspreken.

Welke informatie dien ik te geven bij het aankopen van tickets?

Om jullie correct te kunnen informeren voor en na het evenement, en in het kader van eventuele tracing nadien, vragen we de volgende gegevens:

  • Contactgegevens van de persoon die het bubbelticket aankoopt
  • Per individueel ticket: naam van de persoon (verplicht) en contactgegevens (optioneel)

Wat als het evenement niet doorgaat?

Voor editie 2021 bieden wij een corona garantie. Indien het evenement niet kan doorgaan wegens veranderende maatregelen, storten wij het bedrag van het aangekochte ticket terug.

Wat als de situatie verandert?

Als organisatie proberen we alles om een goed evenwicht te vinden tussen het aanbieden van de beste beleving enerzijds en de nodige veiligheidsmaatregelen anderzijds. We volgen de geldende veiligheidsmaatregelen hiervoor op de voet. Indien nodig zullen we bijsturen. Meer informatie hierover vind je op de volgende pagina

Kan ik op voorhand drankvouchers kopen?

Ja, je kan ook terug drankvouchers kopen.

Ik had tickets voor editie 2020, kan ik de waarde van deze tickets gebruiken om tickets te kopen voor deze editie?

Ja. De waarde van je oude ticket komt overeen met een korting voor deze editie en edities 2022 en 2023. Om je oude ticket/waardebon te verzilveren heb je het barcodenummer op je aangekochte ticket nodig. Bij je aankoop kan je het barcodenummer van je ticket intikken als kortingscode. Dit is de laatste stap in het bestelproces. Je vindt dit 20-cijferige barcodenummer op je ticket rechts van de QR code.  Heb je destijds je tickets on-line gekocht? Dan kreeg je op 12 mei 2020 van ons ook een e-mail met alle codes.

Kan ik meerdere barcodenummers ingeven tijdens het bestelproces?

Ja. Je kan zoveel barcodenummers ingeven als je nodig acht. Elk barcodenummer komt overeen met een korting zoals vermeldt op je ticket.

Wat als ik na mijn bestelling nog een restwaarde heb op een barcodenummer?

Je barcodenummer komt overeen met een korting ter waarde van je ticket. Als je die korting maar ten dele opneemt, dan blijft je barcodenummer geldig voor de restwaarde. Indien je dus een ticket editie 2020 hebt van 50 euro en je koopt hiermee een ticket van 35 euro dan blijft er op dat barcodenummer nog 15 euro over.

Ik heb een barcodenummer van editie 2020. Kan ik deze aan iemand anders doorgeven om tickets te kopen in 2021?

Ja dat kan. We linken het barcodenummer niet aan de persoon die het ticket heeft gekocht. Barcodenummers kunnen dus – als voucher – worden doorgegeven. Hou je barcodenummer dus goed bij: hij is geld waard.

Kan ik met drankvouchers van editie 2020 tickets kopen voor editie 2021

Ja, je barcodenummer komt overeen met een bedrag als korting. Je kan hiermee ook gewone tickets kopen.

Scroll naar top