FCL ft Lady Linn

Koop ticketsVoy 3472

Deze avond wordt mede gehost door Contrair x Tom Tom Night.

FCL is het house project van de Belgische dj's / producers San Soda en Red D. Na een aantal remixes namen ze dankzij hun debuut EP op Red D's label We Play House Recordings een prominente plaats in binnen de wereldwijde House scène. De nummers Let's Go en More Than Seven - met de Belgische jazzdiva Lady Linn - zijn hun voornaamste nummers en gaven de oldskool house revival een ferme schop onder de kont.

Door het remixen van Stay Glued van Audiojack veroverden ze de clubs wereldwijd en bewezen geen ééndagsvlieg te zijn. Een onwaarschijnlijke remake van een oude Chicago House track was FCL’s ticket van de underground naar de grote schijnwerpers. FCL's versie van It's You met Lady Linn werd onderdeel van de collectieve house geschiedenis en werd vervolgens geremixed door legendes als MK, Larry Heard, David Morales en Mousse T. In de zomer van 2014 volgde Can We Try met opnieuw Lady Linn aan de mic en een remix van Deetron. Onlangs maakte FCL een ??remix voor Crosstown Rebels, waarbij Kele Okerekes Candy Flip door de remixer ging.

Samenstellers van de Defected In The House compilaties, muzikale encyclopedies en frequente guets bij Berghain. Vanavond lekker bij ons!