Openbaar vervoer

LOKERSE FEESTEN-NACHTBUS


Terug naar huis? Na een avondje Lokerse Feesten is dit niet altijd zo eenvoudig. Daar hebben we nu een mouw aan gepast: Elke avond vertrekken er in alle richtingen vanuit Lokeren nachtbussen.

TREIN OF BUS


Het terrein van de Lokerse Feesten ligt op 5 minuutjes wandelen van het station. Er zijn geen speciale dienstregelingen voorzien tijdens de Lokerse Feesten. Meer info en dienstregelingen:

http://www.delijn.be
http://www.nmbs.be

MET DE TREIN


Ga je met de trein naar de Lokerse Feesten? Dan maak je de juiste keuze!

Neem de trein naar de Lokerse Feesten en stap af in station Lokeren. Van daar kan je te voet doorreizen naar het festival. Het terrein van de Lokerse Feesten ligt op 5 minuten wandelafstand van het station.

Voor de festivalgangers die gebruik maken van de camping is er een shuttlebus voorzien tussen de camping en Lokeren station zowel ’s avonds als ’s nachts.

Met welk vervoersbewijs?

Vóór het instappen in de trein dien je uiteraard in het bezit te zijn van een geldig NMBS-vervoersbewijs

(no ticket – no train). Koop er een vóór je vertrek naar de Lokerse Feesten voor je heen- èn terugreis.

NMBS stelt je zeer interessante reisformules voor: Go Pass 10, Go Pass 1 en Go Unlimited* voor festivalgangers jonger dan 26 jaar en Rail Pass voor wie ouder is. Voor kortere afstanden kan het verlengd Weekendbiljet* met 50% korting voordeliger zijn. Uiteraard moet je rekening houden met de gebruiks- en geldigheidsvoorwaarden.

Op de NMBS-website (rubriek Vervoersbewijzen \ Zoek biljetten & abonnementen) kan je met een prijsmodule op zeer eenvoudige wijze jouw voordeligste keuze maken uit de verschillende producten.

* de gegevens over deze twee vervoersbewijzen worden later meegedeeld.

Plan je reis

Met de handige reisplanner kan je makkelijk de dienstregeling van alle treinen terugvinden op www.nmbs.be of op de NMBS-app die je gratis downloadt via de App Store / Google Play Store / Windows Store

Terugreis: eerste vertrek uit Lokeren

Gent-Sint-Pieters Dendermonde Sint-Niklaas Antwerpen Centraal
Week 05:10 – 05:33 05:39 – 05:54 04:51 – 04:59 04:51 – 05:23
Weekend 05:44 – 06:07 07:15 – 07:29 06:51 – 06:59 06:51 – 07:23
Alle info op: www.nmbs.be