Tickets

Online tickets – bestel hierBij een FNAC-winkel in je buurt

Dagtickets

Tickets in voorverkoop

  • Administratie- en transactiekosten zijn inbegrepen in de ticketprijs.
  • Klanten van Belfius, ABN Amro, Postbank, Rabobank Nederland en SNS Bank kunnen via onlinebanking tickets bestellen
  • OPGELET: Niet vouwen of beschadigen. Hierdoor kan de toegang geweigerd worden. Dit ticket wordt bij aanbieding aan de ingang elektronisch gecontroleerd en geregistreerd. Iedere vorm van reproductie is derhalve onmogelijk. Enkel tickets aangekocht via de officiële kanalen kunnen we aanvaarden aan de ingang.
  • Jonger dan 12, dan kun je ’s avonds gratis het feestenplein op, een ticket is niet nodig.
  • Ben je jonger dan 14 jaar dan moet je altijd vergezeld zijn van een volwassene.

Tickets aan de kassa

Je kunt altijd tickets aan de inkomkassa kopen de avond zelf – zowel voor het hoofdpodium als de Red Bull Elektropedia Room – zolang er tickets beschikbaar zijn. Deze kosten 3 tot 5 euro extra in vergelijking met de voorverkoopprijs.Bij avondtickets voor het hoofdpodium is toegang tot de Red Bull Elektropedia Room inbegrepen.

Ook kun je aan de inkomkassa tickets kopen voor de volgende dagen (aan voorverkoopprijs).

Combitickets

Een 10-dagen combiticket (abonnement) is strikt persoonlijk in de vorm van een stoffen toegangsbandje dat 10 dagen lang toegang verleent en garandeert aan 1 en dezelfde persoon. Doorgeven is dus niet mogelijk! Het combiticket geeft je toegang tot beide festivalarea’s.

Het aantal combitickets is zoals elk jaar beperkt, wacht dus niet te lang om ze aan te schaffen.

Met het 10-dagen combiticket heb je altijd gegarandeerd toegang tot het terrein aan ons hoofdpodium op de Grote Kaai.Je hebt ook altijd toegang tot onze Red Bull Elektropedia Room (als de maximum capaciteit bereikt is kan deze tijdelijk afgesloten worden).

Drank- en eetbonnen

Eten en drinken betaal je met bonnen! Deze bonnen zijn zowel op het festivalterrein als in de Red Bull Elektropedia Room (2nd stage) geldig. Bonnen kun je aan de verschillende LF- bonnenkassa’s op het terrein kopen en blijven gedurende de ganse 10-daagse geldig. Ook in de VIP¨en het backstage café kun je bonnen kopen.

Er is één soort bonnen, en deze zijn geldig om zowel eten als drinken aan te kopen.

Opgelet! Drankvouchers (10 Drinks/Food) kun je enkel aan de inkomkassa’s inruilen! Aan de bonnenkassa’s binnen de festivalzone is dit niet mogelijk.

Betalen met Bancontact is mogelijk.

Een dag voor de officiële opening van de Feesten zijn onze kassa’s open en kan je je reeds voorzien van een behoorlijke (start)voorraad bonnen.

Betaalmiddelen (jetons, kaarten, bonnen) van vorige jaren zijn niet meer geldig en worden niet omgewisseld of terugbetaald.

Eten

Een flinke hap van tijd tot tijd is nodig. Op de Lokerse Feesten kan je op elk moment je maag vullen dankzij een rist aan specialiteiten. Diversiteit troef dus. Een greep uit het aanbod:Lokerse paardenworsten, Lokerse Feesten-Burger, frieten, stoofvlees, worstenbroodjes, Italiaanse hapjes, pizza’s, hotdogs, belegde broodjes, rijstpap, brownies en pannenkoeken.

Al dit lekkers is Feestenvers en enkel beschikbaar tot de voorraad strekt.

Drinken

Er geldt een algemeen alcoholverbod voor jongeren -16. Bezoekers hebben dus best steeds een identiteitsbewijs op zak. Bij twijfel over de leeftijd kan de identiteitskaart door de toogmedewerker worden opgevraagd. De Lokerse Feesten ondersteunt de Respect -16 campagne van de Belgische Brouwers. Sterke dranken (ook ‘gemixt’ in blik) worden niet verkocht aan jongeren -18!

Jongeren tussen 16 en 18 kunnen aan elke toog een bandje bekomen zodat zij niet telkens opnieuw hun leeftijd moeten bewijzen. Ook voor + 18-jarigen zijn bandjes beschikbaar. Onze drankenstanden, verspreid over het hele festivalterrein schenken bier en frisdranken. De wat meer gespecialiseerde drinker vindt zijn gading allicht in één van de andere drankenstanden: de cocktailbar, de ginbar, de champagnebar, de kaffebozze (koffie), …


Vragen en ondersteuning

Voor alle vragen en problemen gerelateerd aan de ticketverkoop kun je terecht op:

  • tickets@lokersefeesten.be (permanent)
  • vanaf 1 mei: 0800 20 880 (van maandag tot en vrijdag, van 9 – 19 uur, op zaterdag tussen 10.00 – 13 uur)
  • de helpdesk aan de avondkassa’s aan de ingang van het terrein
  • In dringende gevallen kun je bellen op het nummer +32 498 30 62 30

Algemene voorwaarden